Wie zoeken wij?

De ondernemers van Personal Fitness Nederland zijn energiek, enthousiast en zitten vol passie. Wij zoeken vooral ondernemers die oprecht het leven van hun sporters willen verbeteren.

Als ondernemer streef je altijd het beste resultaat na en bied je jouw klanten uitstekende service. Hier heb je onder andere goede sociale vaardigheden voor nodig. Daarnaast ben je woonachtig in de directe omgeving waar jij je studio wilt openen en ben jij je bewust van het feit dat je moet investeren in je eigen bedrijf.

Je werkt met passie, hebt een goede omgang met klanten en grote mate van betrokkenheid. Je hebt een open karakter en een positieve, enthousiaste kijk op het leven. Je bent energiek, in goede conditie en hebt geen ’09.00 tot 17.00’ mentaliteit. Bovendien ben je ondernemend. Activiteiten organiseren en acquisitie is je niet vreemd. Verder heb je grote affiniteit met gezondheid, sport, fitness en voeding.

Een afgeronde opleiding (CIOS, ALO, Fitness trainer A, NASM of soortgelijke (sport)opleiding ) heeft de voorkeur maar is niet verplicht.

Bij voorkeur heb je werkervaring in de sport- of een aanverwante branche.

Wil je meer informatie ontvangen?

Heb jij interesse om een eigen studio te openen of om je huidige klantenbestand uit te breiden? Vraag dan direct alle informatie aan via het contactformulier hieronder. Binnen 1 werkdag ontvang je de informatie die uiteraard geheel vrijblijvend is.