Wat bieden wij?

Het starten van een eigen bedrijf brengt veel teweeg. Welke trainingen en diensten ga je aanbieden, hoe blijf je vernieuwend en wat mag het de klant kosten? Maar heb je ook gedacht aan de financiële en juridische consequenties voor het opstarten van een eigen bedrijf? Personal Fitness Nederland heeft succesvolle trainingen en een doordacht concept waar ondernemers eenvoudig op kunnen meeliften.

De 6 voordelen

Doorontwikkeld concept

Maak direct gebruik van een kant-en-klaar en doorontwikkeld bedrijfsconcept dat al 15 jaar zijn succes dagelijks bewijst.

Lage investering, hoog rendement

Heb je weinig eigen kapitaal? Samen kijken we naar de financieringsmogelijkheden. Wij zijn de voordeligste franchiseformule in Nederland. Op deze manier is er voor iedereen een mogelijkheid om een eigen studio te starten.

Toestroom aan klanten

Met een compleet Inhouse Marketingteam zorgen wij voor zowel landelijke, regionale en lokale bekendheid voor een constante toestroom aan leads en klanten. Ons team ondersteunt jou op alle marketingvlakken zodat jij je volledig kan focussen op je klanten.

Hulp en ondersteuning

Professionals ondersteunen jou met het ondernemerschap, operationele zaken, administratie, sales en marketing. Ons team staat altijd voor jou klaar. Op deze manier sta je er NOOIT alleen voor.

Ervaar de voordelen

Sluit je aan bij de grootste personal training club van Nederland. Ervaar de voordelen van franchise met schaalvoordeel, veel kennis, opleidingen en trainingen.

Hoge omzet en winstmarge

Behaal een hoge omzet en nog belangrijker: goede winstmarges!

De ideale start

Het starten van jouw eigen studio in samenwerking met Personal Fitness Nederland is ideaal! Je krijgt namelijk ook hulp en ondersteuning bij:

 • De opstart van jouw eigen bedrijf (Kamer van Koophandel, boekhouding, enz).
 • Het vinden van een geschikte locatie.
 • Het inrichten van jouw studio volgens het Personal Fitness Nederland franchiseconcept.
 • De aanschaf van de benodigde fitness-materialen en meetapparatuur.
 • De huisstijl, gevelreclame, posters, etc.
 • Een uitgebreide interne opleiding voorafgaand.
 • De periodieke opleidingen van Personal Fitness Nederland.
 • Het volledige marketing- en mediapakket inclusief garanties.
 • Het constant (door)ontwikkelen van nieuwe sales- en marketing campagnes.
 • Het BackOffice team van Personal Fitness Nederland.
 • Wekelijks overleg.
 • Alleenrecht in jouw gemeente (tot 40.000 inwoners).
 • Fiscaal voordeel t.o.v. personal trainers zonder studio.

Ondernemersvrijheid

Heb jij zelf ideeën over de invulling van trainingen, voedingsadvies en coaching? Mooi, dat zoeken wij!
Geen één sporter is hetzelfde en verdient dan ook een specifieke aanpak. Het Fit for Life programma biedt de basis voor iedere sporter. Heeft jouw sporter specifieke wensen of behoeften (vanwege bijvoorbeeld een blessure of allergie), dan speel jij daar op in door het programma aan te passen of aan te vullen.

100% studio eigenaar

Veel van onze startende ondernemers zijn geschoold als PT’er en hebben daar hun werkervaring mee opgedaan. Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk het is dat jij je eigen lessen kan blijven samenstellen. Personal Fitness Nederland moedigt jou aan om invulling te geven aan jouw eigen lessen. Dit is belangrijk voor de variatie en het bieden van een alternatief wanneer sporters klaar zijn met hun Fit for Life programma. Zo geven veel van onze studio’s ook bootcamps, bokslessen, zumba- lessen of worden er running sessies georganiseerd.