Meest gestelde vragen

Wie zijn jullie?

Wij zijn Personal Fitness Nederland B.V. Een franchise organisatie waarbij Personal Trainers en Lifestyle Coaches zich kunnen aansluiten. Zij maken, naast eventuele eigen diensten en producten, gebruik van ons Fit for Life programma in ruil voor een vergoeding. Onze franchise ondernemers worden in de gehele bedrijfsvoering door ons bijgestaan: van het opzetten van hun bedrijf tot personeelsplanning en van het werven van leden tot persoonlijk opleiding en trainingen.

Hoe neem ik deel aan de Tell a Friend actie?

Dit is heel eenvoudig! Vul het contactformulier in. Vervolgens ontvang je een bevestiging. Ook jouw vriend(in) ontvangt een email met de melding dat hij/zij door jou is voorgesteld aan ons. Vervolgens nemen wij binnen 5 werkdagen contact op met jouw vriend(in).
Als jouw vriend(in) met ons de samenwerking start, nemen wij contact met jullie op en krijgen jullie beide een beloning ter waarde van € 1250,-.

Waar moet mijn vriend(in) aan voldoen?

In de eerste plaats zoeken wij mensen die met veel passie, energie en enthousiasme andere mensen kunnen motiveren te gaan sporten. Hier heb je verder geen diploma of werkervaring in de sport voor nodig. Natuurlijk juichen wij het wel toe als iemand een sport opleiding heeft afgerond of werkervaring heeft binnen de branche. Het is geen vereiste.

Daarnaast moet jouw vriend(in) ondernemend zijn (zelfstandig kunnen werken en doorzettingsvermogen hebben) en moet hij/zij zowel tijd als geld kunnen investeren in zijn/haar eigen Personal Fitness Nederland studio. 

Onder het kopje ‘wie zoeken wij’ www.mijneigenstudio.nl/wie-zoeken-wij lees je meer over het profiel ondernemer dat wij zoeken. 

Mag ik alleen vrienden/vriendinnen aanmelden?

Nee hoor! Wij komen graag in contact met iedereen die interesse heeft om een eigen Personal Fitness Nederland studio te openen. Dit kan dus ook jouw broer/zus, neef/nicht, zoon/dochter, buurman/-vrouw, collega of vage kennis zijn. Maar denk ook bijvoorbeeld aan al bestaande zorgaanbieders zoals personal trainers, fysiotherapeuten en sportschool ondernemers. Wel adviseren wij nadrukkelijk iedereen te informeren voordat je zijn/haar contactgegevens aan ons doorgeeft.

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen

Ons systeem stuurt automatische gegenereerde e-mails. Controleer dus eerst de spambox en eventueel de verwijderde items van het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Indien je toch niets hebt ontvangen, kan het zijn dat je aanvraag niet goed is ingediend. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt zijn door een technische storing.

Stuur een mail naar jos@pfn.nl onder vermelding van jouw naam en de naam van jouw vriend(in) die je hebt aangemeld. Wij nemen jouw melding dan zo spoedig mogelijk in behandeling.

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens en die van mijn vriend(in)?

Jullie persoonsgegevens worden opgeslagen in onze database. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

Hoe verwijder ik mijn gegevens?

Om een beloning toe te kennen, moeten wij in het bezit zijn van jouw persoonsgegevens. Zo lang je kans maakt op een beloning, staan jouw gegevens dus in onze database. Wil je toch dat wij jouw gegevens verwijderen, kan dat door een e-mail te sturen naar jos@pfn.nl onder vermelding van ‘Verwijder mijn gegevens’ inclusief jouw contactgegevens. Deze zullen dat per direct uit onze database worden verwijderd. Hierna maak je dan ook geen kans meer op de beloning.

Hoe kom ik aan meer informatie?

Op onze websites www.personalfitnessnederland.nl en www.mijneigenstudio.nl lees je alles over Personal Fitness Nederland, onze franchise mogelijkheden en de Tell a Friend actie.